Over Chèr

Mijn naam is Chèr Schoorl. Ik ben een ondernemende, sportieve vrouw, houd van dieren en zoek graag de rust op in de natuur. Ik ben nieuwsgierig van aard en vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen. Ook als therapeut begeleid ik graag mensen die meer uit het leven willen halen.

Sinds 2001 ben ik eigenaresse van fitnessclub The Energy Factory in Uden. Vanaf het moment dat ik de onderneming gestart ben heb ik een heldere missie: ik wil vrouwen een plek bieden waar ze zich op hun gemak voelen en waar ze op een prettige manier bezig kunnen zijn met fysieke en mentale gezondheid. Bij aanvang lag de focus op beweging. Vanaf 2013 ben ik me ook gaan verdiepen in de rol van voeding en stress op de gezondheid. Met opgedane kennis en ervaring heb ik leefstijlprogramma Energy 4 Life ontwikkeld, een programma waarbij aandacht is voor gezonde voeding, regelmatig bewegen en stressregulatie.

In 2016 heb ik de beslissing genomen mijn coaching skills meer verdieping te geven. Bijscholen tot therapeut was een logische volgende stap. De afgelopen drie jaar heb ik meerdere studies gevolgd:

  • 2016-2017 Medische basiskennis
  • 2017-2018 Orthomoleculaire geneeskunde
  • 2018-2019 Geregistreerd darmtherapeut

In natuurgeneeskundige praktijk VITAL komen mijn jarenlange ervaring als leefstijlcoach en mijn opgedane kennis op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie samen in mijn specialisatie: Darmgezondheid voor vrouwen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen met mij te streven naar een zo optimaal mogelijke gezondheid?! Lees hier of ook jij baat kan hebben bij mijn behandelingen. Ik kijk er naar uit kennis te maken. Met vitale groet, Chèr Schoorl.