De overgang

Tja Ladies, ik ben bang dat ook ik niet de dans ga ontspringen en toch onder ogen moet zien dat ik in de overgang ben. Ik vind het helemaal niet erg om ouder te worden. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel, sterker nog, ik voel me fysiek en mentaal meer in balans dan toen ik in de dertig was. Natuurlijk wil ik graag dat dit zo blijft en hoop op een prettige manier de overgang door te komen!

Ik had al een tijd last van een cyclus die steeds korter werd, maar de afgelopen tijd klopte er helemaal niets meer van. Er zat totaal geen regelmaat in de cyclus en ik herkende mijn eigen lichaam niet meer. Dit was voor mij het moment om eens te kijken of ik de regie over mijn lichaam weer een beetje terug kan krijgen omdat ik merk dat de onregelmatigheid me onrustig maakt.

Een gezonde leefstijl, regelmatig bewegen en stress beperken dat probeer ik al zo goed mogelijk te doen. Daarnaast ben ik er een voorstander van mijn lichaam te ondersteunen met supplementen die stoffen bevatten waar mijn lichaam op dit moment behoefte aan heeft. En ook al ben ik nog geen 45 (maar dat duurt niet heel lang meer) ben ik sinds kort begonnen met Vrouwenformule pro 45+ van Vitals. Dit product bevat ingrediënten die vrouwen vanaf 45 jaar kunnen helpen om tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans te blijven! ⁣⁣⁣⁣Dat klinkt mij goed in de oren!

Ik ben gestart met een gratis proefverpakking. Dit is goed bevallen en nu ga ik beginnen met een hele verpakking en kijken wat het me brengt. ⁣⁣Ik houd jullie op de hoogte van mijn ervaringen!