Leefstijlcoaching

In veel gevallen is gedragsverandering noodzakelijk om de gezondheid te optimaliseren. Dit vergt tijd en geduld. Mijn ervaring als leefstijlcoach gebruik ik tijdens onze gesprekken om je te begeleiden in het waarmaken van veranderingen. Aandachtspunten zijn:

Voeding
Verandering van voedingspatroon is meestal belangrijk voor een beter welzijn. Ik breng in kaart welke voeding je ondersteunt in je genezingsproces en welke voeding je (voorlopig) beter kunt vermijden. Het Healthy Food Programma zal je inspireren om smakelijke maaltijden te maken.

Beweging
Dagelijks begeleid ik vrouwen tijdens het bewegen bij fitnessclub The Energy Factory in Uden. We verzorgen lessen zoals yoga, pilates, zumba, krachttraining en conditietraining. Een persoonlijk bewegingsadvies helpt je in de keuze van de training die het beste bij je past. Je bent van harte welkom voor een kennismaking.

Stress
We gaan samen achterhalen welke stressfactoren een rol spelen in je leven en bekijken wat er nodig is om deze factoren tot een minimum te beperken.

Voor informatie over fitnessclub The Energy Factory en het maken van een afspraak voor een kennismaking klik hier!